En aquesta activitat l’equip elabora conjuntament un menú tradicional mallorquí.
Des de l’elecció del menú, la compra, distribució de tasques, elaboració, degustació…
sorgeixen espontàniament interaccions, reaccions, tensions, assoliments, decebis…
Manifestacions que converteixen el moment en una intensa vivència de grup.
La degustació conjunta i la sobretaula formen part dels moments de la jornada.
Aprendre a cuinar plats típics de la zona.
Submergir al grup en un entorn facilitador de l’expressió desinhibida.
Estimular la implicació del grup en la realització d’una tasca conjunta.
Millorar la relació interpersonal i la comunicació entre els participants.
Reforçar les habilitats organitzatives per al treball conjunt.
Identificar aquells comportaments que incideixen en el clima de grup.
A grups ja constituïts per a consolidar interactuacions.
A nous grups per a generar coneixement i confiança.
Es disposaran els ingredients bàsics per a elaborar un menú de cuina mediterrània.
En el moment de contractar l’activitat es triarà el menú.
Es comptarà amb el continu assessorament d’un o diversos experts, depenent del nombre de participants.
Es disposa d’espais interiors i exteriors suficients perquè puguin obrar simultàniament tots els participants.
Es podrà aprofitar el temps de sobretaula per a passejar lliurement per la finca
i/o completar la jornada amb una altra activitat del catàleg, o amb una activitat planificada per tu mateix.