EXPERIÈNCIES

172956224_2936461943249635_2260305432398294451_n

Esdeveniment
Visita d'El Consorci Serra de Tramuntana i de la Fundació Itinerem

Son Vic Vell, 11 d'abril de 2021

El Consorci Serra de Tramuntana i la Fundació Itinerem han organitzat un cicle de 8 visites programades a possessions de la Serra de Tramuntana. Son Vic Vell ha tingut el plaer de ser la primera possessió visitada.
Visita guiada per Tomàs Vibot i amb Pilar Gamundi fent el reportatge fotogràfic.

Descobrir la natura i la tradició mitjançant el joc

Team building
Gimcana

Son Vic Vell, 11 i 18 de desembre de 2020

Un equip consolidat amb una nova incorporació cerca un espai de trobada per augmentar la cohesió grupal i integrar al nou company. La Gimcana ens ha ensenyat noves tradicions, ens ha facilitat desinhibició, respirar aire pur en plena natura, riure un poc després de dies de molta feina i tensions. Amb aquest ambient les dificultats s'han vist d'enfora, i s'ha generat un sentiment d'orgull per haver-les superades.

IMG_9342

Coaching grupal
Estratègies de lideratge (3a ed.).

Son Vic Vell, 17, 19 i 24 de novembre de 2020

Cada grup té la seva idiosincràsia, però a la vegada pareix que recull l'experiència dels anteriors. S'ha respirat la consciència de ser el tercer grup, despertant un sentiment de pertinença. Hem treballat les habilitats i estratègies per a desenvolupar un millor lideratge a la vegada que hem viscut una proximitat molt humana. Agraïts per poder realitzar aquesta acció en temps de pandèmia.

IMG_20201119_132824

Coaching grupal
Estratègies de lideratge (2a ed.).

Son Vic Vell, 3, 5 i 10 de novembre de 2020

La peculiaritat d'aquesta segona edició per a la millora de les estratègies de lideratge ha estat la coincidència del mateix perfil de treball. D'aquesta manera, i sense proposar-nos-ho, hem treballat temes comuns d'equip. La intensitat del treball ha estat elevada. La convivència ha facilitat que sorgissin moltes propostes de millora.

Curs lideratge 013

Coaching grupal
Estratègies de lideratge (1a ed.).

Son Vic Vell, 20, 22 i 27 d'octubre de 2020

Iniciem una trajectòria de tres edicions amb els responsables d'equip d'entre els treballadors de l'Hospital Comarcal d'Inca. Hem posat en comú punts de vista respecte del que suposa dirigir equips. Hem vist com les dificultats que ens obsessionen durant moltes nits són més comunes del que ens pensàvem, hem vist també com les solucions són simples i clares, tot i que exigeixen d'un gran esforç i disciplina. I al mateix temps hem gaudit d'uns moments i uns companys que no coneixíem com en acabar hem conegut.

IMG-20180812-WA0009

Esdeveniment
Aniversari familiar

Son Vic Vell, 11 d'octubre de 2020

Na Caterina i les seves filles han volgut preparar una petita celebració al pare i marit. La pandèmia no ha permès més que la presència de l'estricta família directa. La intimitat de la celebració li ha donat un caire molt especial. Unes cançons cantades amb amor i mestria, compassades per les notes del nou piano que elles han estrenat a la capella, una simpàtica dinàmica per escoltar els missatges que amb dedicació elles havien recollit dels amics que no han pogut estar. Els padrins també han participat amb protagonisme d'aquesta trobada tan entranyable. Haurem de reconèixer que la pandèmia genera vivències de gran valor humà.

Vivir un día inolvidable compartido con los más queridos

Esdeveniment
Noces de n'Elvira i en Rafa.

Son Vic Vell, 5 de setembre de 2020

Tan bonic ha estat el resultat, com bonica la preparació. N’Elvira i en Rafa han anat preparant amb molt d’afecte cada petit detall d’un dia molt important en les seves vides. Els dies previs de preparació i muntatge han format part de l’èxit. El racó dels dolços, l’exposició de les fotografies de la seva història, el photocall a la Tafona, els centres de taula dissenyats per n’Elvira, les llumetes muntades per en Rafa, la petita excursió dels nuvis a l’era de batre amb vistes a tota La Vall Verd, la recepció dels convidats, el ball a La Clastra, l’exquisit àpat a La Carrera... un continu d’experiències singulars respectant en tot moment les limitacions que exigia la pandèmia.

IMG_20200722_102721

Esdeveniment
Acomiadament de la Senyora de Son Vic Vell.

Son Vic Vell, 30 d'abril de 2020

El 29 d'abril va morir la Senyora de Son Vic Vell, a l'edat de 96 anys.
En ple confinament, els familiars directes, mantenint les mesures de seguretat sanitària, l'acomiadarem a la capella que ella havia muntat i mantingut sempre a punt de fer una missa o una visita de conhort.
Una celebració trista, tot i que entranyable. Pronunciarem les millors paraules, la millor poesia, la millor oració,
allà on a ella li hagués agradat veure-nos l'endemà de la seva partida. El cel sia.

Optimització del treball en equip [Son Vic Vell, 27 i 28 de desembre de 2019]

Reunió d'equip
Optimització del treball en equip.

Son Vic Vell, 27 i 28 de desembre de 2019

Aquesta és també la segona edició pels dinamitzadors dels Centres Culturals de l’Ajuntament de Calvià. Grup ja madur i amb pocs canvis. S’ha partit de la valoració de les noves línies d’actuació desenvolupades durant aquest darrer any. S’han analitzat cada un dels nous processos de treball, valorant i proposant accions de millora. La presència del comandament en la fase de propostes ha resultat molt enriquidora.

WhatsApp Image 2020-04-02 at 11.16.31 (1)

Reunió d'equip
Optimització del treball en equip.

Son Vic Vell, 5 de desembre de 2019

En aquesta segona edició amb l’equip de dinamitzadors de zona de l’Ajuntament de Calvià s’ha aprofitat la reunió per a reforçar les interactuacions entre els membres de l’equip i la integració de nous membres. S’ha treballat en la valoració de resultats i anàlisi dels procediments de treball susceptibles de millora. S’ha obtingut una planificació d’actuacions de millora a implantar a partir d'aquesta trobada.

Captura de pantalla 2020-04-20 a las 12.39.50

Taller
«Viste tu mejor versión».

Son Vic Vell, 16 de desembre de 2019

És la primera activitat de motivació. Adreçada a dones de totes les edats. S’han treballat conceptes i habilitats necessàries per a projectar en cada moment la imatge desitjada, aconseguint indirectament augmentar la confiança que cada una té en si mateixa. S’ha aconseguit estimular hàbits i despertar inquietuds perquè d’ara endavant cada dia siguin capaces d'obtenir la seva millor versió. El lema del taller ha sigut: «Si tienes que forzarlo, no es tu talla. Aplica para anillos, zapatos, pantalones, relaciones, amistades...».

comunciació i protocol

Taller
Comunicació i protocol.

Son Vic Vell, 14 de desembre de 2019

En aquest taller, adreçat a càrrecs directius, s'ha combinat la temàtica a mesura de la demanda del client. L'objectiu final era el de descobrir maneres de millorar la imatge que oferim, sense perdre la nostra identitat. Hem dividit la jornada en dos blocs; el matí hem treballat en les estratègies de comunicació que desenvolupa cada un, ho hem fet representant situacions de comunicació, observades pels companys de grup i després valorades conjuntament. És formació vivencial, l'experiència i la pràctica reflexionada ens han conduït a l'aprenentatge. L'horabaixa hem fet el mateix, projectant fotografies de cada un, hem transmès el que percebím i hem projectat estratègies per a millorar-la. És destacable veure com cala en cada un treballant a partir de l'experiència.

dav

Coaching grupal
Estratègies de lideratge (8a ed.).

Son Vic Vell, 8, 10 i 15 d'octubre de 2019

Arribem a la darrera edició del cicle. Quina pena. A més de ser conscients que moltes coses ja les sabíem, hem vist com les podem dur a la pràctica, i hem vist també que no ho fem tan malament com de vegades ens pensem. Ha estat una dosis d’entusiasme per fer millor la feina. Hem viscut moments gratificants a escala personal i professional, moments que ens ajudaran a ser bones persones i millors professionals.  

Captura de pantalla 2020-04-20 a las 13.05.05

Coaching grupal
Estratègies de lideratge (7a ed.).

Son Vic Vell, 24 i 26 de setembre de 2019

Després de l'estiu, reiniciem el cicle d’accions formatives amb l’Hospital Universitari Son Espases. Les ganes no s’han perdut, tot el contrari, seguim amb la mateixa il·lusió que el primer dia. Hem comprovat la necessitat ineludible del seguiment del treball. Si volem aconseguir alguna cosa, l’hem de mesurar, i a més serà el pilar fonamental per a la motivació de l’equip. Hem vist com hi ha situacions difícils que es repeteixen amb freqüència, hem cercat maneres per encarar-les.  

acomidament de l'estiu

Trobada rural
Comiat de l'estiu.

Son Vic Vell, 21 de setembre de 2019

L’estiu s’acaba encara que no ho sembli. A poc a poc recuperarem les rutines i ens allunyarem del descontrol de l’estiu. En aquesta ocasió un grup d’amics ho volgueren celebrar així com toca. Organitzant un comiat que induïa a la pau i plenitud en el moment present. D’una manera cerimoniosa, una audició a la Capella, Caruso de n’Andrea Bocelli. Després un sopar i ball a la carrera. Aquest any començaren la tardor amb un gran plaer.

Captura de pantalla 2020-04-06 a las 13.03.45

Esdeveniment
Aniversari sorpresa.

Son Vic Vell, 24 d'agost 2019

Na Pilar va voler sorprendre el seu al·lot organitzant una festa sorpresa pel seu 40 aniversari. De bon matí ja varen començar a muntar tot un escenari dedicat a ell. Els convidats anaren arribant a l'horabaixa. I quan ell creia que el duien a recollir un nou amic, va arribar a Son Vic Vell i es va trobar amb tots els seus amics cantant-li el cumpleaños feliz. L’enfornaren dins d’una camiseta que guardarà amb carinyo.

dav

Trobada rural
Sopar a la fresca.

Son Vic Vell, 13 de juliol de 2019

L’estiu és un moment de trobades quan el sol ja es pon i la calor comença a afluixar. Tenim el costum de fer-ho entorn d’una taula: trempó, coca amb verdura, pa amb oli i gelat. En aquesta ocasió varen ser un grup d’amics per gaudir d’un moment en companya a la fresca. Conversa, guitarra i música que no en faltin.

Captura de pantalla 2020-04-20 a las 13.12.47

Esdeveniment
Comunió d'en Pep.

Son Vic Vell, 1 de juny de 2019

Un esdeveniment que ha cercat l'elegància sense perdre la intimidat ni la simpatia. S’ha celebrat la comunió a la capella, amb familiaritat i proximitat. Els amics d’en Pep s’han ubicat a sa carrera, on han pogut anar al seu ritme en un espai diferenciat dels majors, que han preferit celebrar l’esdeveniment a la clastra interior. L’animador dels nins ha sabut dinamitzar un horabaixa en el qual tots hem pogut gaudir.

Captura de pantalla 2020-04-20 a las 13.16.21

Coaching grupal
Estratègies de lideratge (6a ed.).

Son Vic Vell, 9, 11 i 16 d'abril de 2019

El darrer grup de l’Hospital Universitari Son Espases abans de començar l’estiu. Desmitifiquem el concepte de motivació i el traduïm a la pràctica. Si volem que l’equip es motivi, els hem de facilitar la consecució de resultats. Si ho fem així, ells sols es motivaran. La resta són complements de millora, però no és el fonamental.

dav

Coaching grupal
Estratègies de lideratge (5a ed.).

Son Vic Vell,26 i 28 de març de 2019

Seguim endavant. Prenem consciència de la importància de la comunicació amb l’equip. Veiem com gran part dels problemes sorgeixen com a conseqüència de una mala comunicació. Pensem que hem dit o que no era necessari dir i, arrel d’això, les coses se compliquen. Hem de comunicar tot el necessari, de forma concreta, clara i respectuosa.

Captura de pantalla 2020-04-06 a las 13.15.43

Coaching grupal
Estratègies de lideratge (4a ed.).

Son Vic Vell, 12, 14 i 19 de març de 2019

Pareix que repetirem i no repetim, cada grup és tot un món. Treballem el mateix amb diferents versions. A partir de la pressa de consciència del que ens passa com a grup deduïm conceptes i pautes fonamentals a l’hora de liderar. Observen la importància de tenir l’objectiu clar, la planificació, la distribució de responsabilitats i tasques, preveure un temps i uns responsables.  

formacio-1-otumflvg48sxnp1f91sjx6shq9cj4zrmlxo1lkkcmg

Coaching grupal
Estratègies de lideratge (3a ed.).

Son Vic Vell, 26 i 29 de febrer de 2019

Seguim il·lusionats en sorprendre a aquest nou grup de l’Hospital Universitari Son Espases. Un dels objectius del taller és compartir les dificultats, comprovant que són comuns amb la majoria dels companys. Parlem i ens sorprenem de les coincidències en sentiments, dificultats, solucions adoptades com a pròpies i que són més comuns del que pensàvem.  

Liderazgo 2

Coaching grupal
Estratègies de lideratge (2a ed.).

Son Vic Vell, 12, 14 i 19 de febrer de 2019

Amb un nou grup de l’Hospital Universitari Son Espases, seguim treballant en la consecució de l’objectiu. Entre altres ens hem centrat en identificar els objectius i tasques claus del seu rol com a directius. Cerquem empoderar del seu rol a cada responsable d’equip. Tots tenim punts forts i punts febles, es tracta d'identificar-los i actuar potenciant-los o neutralitzant-los.  

Captura de pantalla 2020-04-20 a las 13.29.51

Coaching grupal
Estratègies de lideratge (1a ed.).

Son Vic Vell, 26 i 29 de gener de 2019

Iniciem una trajectòria de 8 edicions per a formar als caps d’Infermeria de l’Hospital Universitari Son Espases, amb l’objectiu de proporcionar els coneixements, habilitats i instruments que permetran als professionals sanitaris desenvolupar competències en la direcció d’equips.

taller sobrasasada mallorquina

Taller
Sobrassada mallorquina.

Son Vic Vell, 5 de gener de 2019

Un grup de joves han volgut posar a prova la seva capacitat per donar continuïtat a les tradicions mallorquines. S’han proposat fer sobrassada. De manera realista no han fet matances, han comprat els ingredients necessaris, i fil a l’agulla han fet la sobrassada. El tap de cortí ha estat present, fins i tot han aportat el seu toc d’identitat amb una etiqueta personalitzada. Boníssimes sobrassades s’han repartit per a tot l’any. Amb joves així, la tradició no es perdrà.

Captura de pantalla 2020-04-20 a las 12.48.53

Coaching grupal
Treball en equip.

Son Vic Vell, 12, 15 i 19 de desembre de 2018

Arran de organitzar i cuinar el menjar per a tots han sorgit interaccions que han reforçat els vincles entre els membres d’un equip que mantén el contacte continu de forma telemàtica, mentre que els contactes presencials són molt reduïts. Cada dinamitzador sociocultural de l’Ajuntament de Calvià treballa en un Centre Cultural. S’ha treballat fonamentalment en la cohesió del grup i la gestió dels diferents punts de vista per a decidir criteris unificats de treball.

Captura de pantalla 2020-04-20 a las 12.43.05

Coaching grupal
Treball en equip.

Son Vic Vell, 12, 14 i 19 de desembre de 2018

Arran de organitzar i cuinar el menjar per a tots han sorgit interaccions que han reforçat els vincles entre els membres d’un equip que mantén el contacte continu de forma telemàtica, mentre que els contactes presencials són molt reduïts. Cada dinamitzador sociocultural de l’Ajuntament de Calvià treballa en un Centre Cultural. S’ha treballat fonamentalment en la cohesió del grup i la gestió dels diferents punts de vista per a decidir criteris unificats de treball.

noces

Esdeveniment
Ses noces d'or d'uns paguerins.

Son Vic Vell, 10 de novembre de 2018

Amb aquesta parella hem iniciat la trajectòria vivencial a Son Vic Vell. Iniciar amb una declaració d’amor és el millor que ens podia passar. Un grup d’amics de la parella, professionals com la copa d’un pi, va organitzar-los tota la posada en escena, en la que no va faltar detall. Enhorabona a la parella i a tots els que l’acompanyaren aconseguint que el moment fos màgic.