EXPERIÈNCIES

MEETINGS & EVENTS

Esdeveniment
Noces de na Melina i d’en Miquel.
Son Vic Vell, setembre de 2021.

La particularitat més destacable d’aquestes noces és que s’ha volgut festejar la celebració amb els més propers. Els amics són els que han tingut més protagonisme en la preparació de les noces: han sigut els responsables del càtering, els de la llum i el so, els músics, els dinamitzadors de l’acte… Es varen encarregar d’aportar un ambient fresc i alegre a la finca de Son Vic Vell caracteritzat per una gran complicitat.
La part més bonica és que va ser una mescla on els pares i els familiars es varen integrar dins de l’ambient com uns joves més per celebrar la unió de na Melina i en Miquel. 

Esdeveniment
Noces de na Clara i d’en Maximiliano.
Son Vic Vell, setembre de 2021.

Na Clara i en Maximiliano varen poder celebrar les noces tal com ells varen desitjar. Unes noces de pel·lícula recreant un ambient familiar i a la vegada elegant.
La capella va ser una escena més en aquest gran muntatge per aquesta parella.
Vint persones varen ser els testimonis d’aquesta preciosa unió que desitgem duri per molts anys. 

Visita cultural
Visita d’El Consorci Serra de Tramuntana i de la Fundació Itinerem.
Son Vic Vell, abril de 2021.

El Consorci Serra de Tramuntana i la Fundació Itinerem han organitzat un cicle de 8 visites programades a possessions de la Serra de Tramuntana.
Son Vic Vell ha tingut el plaer de ser la primera possessió visitada.
Visita guiada per Tomàs Vibot i amb Pilar Gamundi fent el reportatge fotogràfic.

Esdeveniment
Aniversari familiar.
Son Vic Vell, octubre de 2020.

Na Caterina i les seves filles han volgut preparar una petita celebració al pare i marit. La pandèmia no ha permès més que la presència de l’estricta família directa. La intimitat de la celebració li ha donat un caire molt especial. Unes cançons cantades amb amor i mestria, compassades per les notes del nou piano que elles han estrenat a la capella, una simpàtica dinàmica per escoltar els missatges que amb dedicació elles havien recollit dels amics que no han pogut estar. Els padrins també han participat amb protagonisme d’aquesta trobada tan entranyable. Haurem de reconèixer que la pandèmia genera vivències de gran valor humà.

Esdeveniment
Noces de n’Elvira i d’en Rafa.
Son Vic Vell, setembre de 2020.

Tan bonic ha estat el resultat, com bonica la preparació. N’Elvira i en Rafa han anat preparant amb molt d’afecte cada petit detall d’un dia molt important en les seves vides.
Els dies previs de preparació i muntatge han format part de l’èxit. El racó dels dolços, l’exposició de les fotografies de la seva història, el photocall a la Tafona, els centres de taula dissenyats per n’Elvira, les llumetes muntades per en Rafa, la petita excursió dels nuvis a l’era de batre amb vistes a tota La Vall Verd, la recepció dels convidats, el ball a la Clastra, l’exquisit àpat a la Carrera… un continu d’experiències singulars respectant en tot moment les limitacions que exigia la pandèmia.

Esdeveniment
 Acomiadament de la Senyora de Son Vic Vell.
Son Vic Vell, abril de 2020.

El 29 d’abril va morir la Senyora de Son Vic Vell, a l’edat de 96 anys.
En ple confinament, els familiars directes, mantenint les mesures de seguretat sanitària, l’acomiadarem a la capella que ella havia muntat i mantingut sempre a punt de fer una missa o una visita de conhort.
Una celebració trista, tot i que entranyable. Pronunciarem les millors paraules, la millor poesia, la millor oració, allà on a ella li hagués agradat veure-nos l’endemà de la seva partida. El cel sia.

Trobada rural
Comiat de l’estiu.
Son Vic Vell, setembre de 2019.

L’estiu s’acaba encara que no ho sembli.
A poc a poc recuperarem les rutines i ens allunyarem del descontrol de l’estiu. En aquesta ocasió un grup d’amics ho volgueren celebrar així com toca. Organitzant un comiat que induïa a la pau i plenitud en el moment present. D’una manera cerimoniosa, una audició a la Capella, Caruso de n’Andrea Bocelli.
Després un sopar i ball a la carrera. Aquest any començaren la tardor amb un gran plaer.

Esdeveniment
Aniversari sorpresa.
Son Vic Vell, agost de 2019.

Na Pilar va voler sorprendre el seu al·lot organitzant una festa sorpresa pel seu 40 aniversari. De bon matí ja varen començar a muntar tot un escenari dedicat a ell. Els convidats anaren arribant a l’horabaixa.
I quan ell creia que el duien a recollir un nou amic, va arribar a Son Vic Vell i es va trobar amb tots els seus amics cantant-li el cumpleaños feliz.
L’enfornaren dins d’una camiseta que guardarà amb carinyo.

Trobada rural
Sopar a la fresca.
Son Vic Vell, juliol de 2019.

L’estiu és un moment de trobades quan el sol ja es pon i la calor comença a afluixar. Tenim el costum de fer-ho entorn d’una taula: trempó, coca amb verdura, pa amb oli i gelat.
En aquesta ocasió varen ser un grup d’amics per gaudir d’un moment en companya a la fresca. Conversa, guitarra i música que no en faltin.

Esdeveniment
Comunió d’en Pep.
Son Vic Vell, juny de 2019.

Un esdeveniment que ha cercat l’elegància sense perdre la intimidat ni la simpatia. S’ha celebrat la comunió a la capella, amb familiaritat i proximitat.
Els amics d’en Pep s’han ubicat a sa carrera, on han pogut anar al seu ritme en un espai diferenciat dels majors, que han preferit celebrar l’esdeveniment a la clastra interior.
L’animador dels nins ha sabut dinamitzar un horabaixa en el qual tots hem pogut gaudir.

Esdeveniment
Ses noces d’or d’uns paguerins.
Son Vic Vell, novembre de 2018.

Amb aquesta parella hem iniciat la trajectòria vivencial a Son Vic Vell.
Iniciar amb una declaració d’amor és el millor que ens podia passar. Un grup d’amics de la parella, professionals com la copa d’un pi, va organitzar-los tota la posada en escena, en la que no va faltar detall.
Enhorabona a la parella i a tots els que l’acompanyaren aconseguint que el moment fos màgic.