EXPERIÈNCIES

ACTIVITIES & INCENTIVES (MICE)

Team building
Gimcana
Son Vic Vell, juny de 2021.

Un equip consolidat de treballadors de l’àmbit administratiu de l’Hospital Comarcal d’Inca han fet una sessió a Son Vic Vell per reforçar les relacions d’equip i cercar moments de convivència després dels durs mesos viscuts a l’Hospital amb motiu de la COVID-19.
Hem combinat una Gimcana de descobriment dels elements etnològics i els treballs realitzats en un temps a les possessions de Mallorca amb la preparació d’un dinar per tots.
El dia ens va passar volant.

Team building
Gimcana
Son Vic Vell, desembre de 2020.

Un equip consolidat amb una nova incorporació cerca un espai de trobada per augmentar la cohesió grupal i integrar al nou company. La Gimcana ens ha ensenyat noves tradicions, ens ha facilitat desinhibició, respirar aire pur en plena natura, riure un poc després de dies de molta feina i tensions. Amb aquest ambient les dificultats s’han vist d’enfora, i s’ha generat un sentiment d’orgull per haver-les superades.

Team building
Reunions de millora
2 edicions. Son Vic Vell, desembre de 2019.

En aquesta ocasió, l’equip de dinamitzadors de zona de l’Ajuntament de Calvià i l’equip de dinamitzadors dels Centres Culturals (també de l’Ajuntament de Calvià) han aprofitat la reunió per reforçar les interaccions entre els membres de l’equip. S’ha partit de la valoració de les noves línies d’actuació desenvolupades durant aquest darrer any.
S’han analitzat cada un dels nous processos de treball, valorant i proposant accions de millora. D’altra banda, d’ha treballat en la valoració de resultats i anàlisi dels procediments de treball susceptibles de millora. S’ha obtingut una planificació d’actuacions de millora a implantar a partir d’aquesta trobada.

Taller
 «Viste tu mejor versión».
Son Vic Vell, desembre 2019.

És la primera activitat de motivació. Adreçada a dones de totes les edats. S’han treballat conceptes i habilitats necessàries per a projectar en cada moment la imatge desitjada, aconseguint indirectament augmentar la confiança que cada una té en si mateixa. S’ha aconseguit estimular hàbits i despertar inquietuds perquè d’ara endavant cada dia siguin capaces d’obtenir la seva millor versió.
El lema del taller ha sigut: «Si tienes que forzarlo, no es tu talla. Aplica para anillos, zapatos, pantalones, relaciones, amistades…».

Taller
Comunicació i protocol.
Son Vic Vell, desembre 2019.

En aquest taller, adreçat a càrrecs directius, s’ha combinat la temàtica a mesura de la demanda del client. L’objectiu final era el de descobrir maneres de millorar la imatge que oferim, sense perdre la nostra identitat. Hem dividit la jornada en dos blocs; el matí hem treballat en les estratègies de comunicació que desenvolupa cada un, ho hem fet representant situacions de comunicació, observades pels companys de grup i després valorades conjuntament.
És formació vivencial, l’experiència i la pràctica reflexionada ens han conduït a l’aprenentatge. L’horabaixa hem fet el mateix, projectant fotografies de cada un, hem transmès el que percebím i hem projectat estratègies per a millorar-la. És destacable veure com cala en cada un treballant a partir de l’experiència.

Taller
Sobrassada mallorquina.
Son Vic Vell, gener de 2019.

Un grup de joves han volgut posar a prova la seva capacitat per donar continuïtat a les tradicions mallorquines. S’han proposat fer sobrassada. De manera realista no han fet matances, han comprat els ingredients necessaris, i fil a l’agulla han fet la sobrassada.
El tap de cortí ha estat present, fins i tot han aportat el seu toc d’identitat amb una etiqueta personalitzada. Boníssimes sobrassades s’han repartit per a tot l’any.
Amb joves així, la tradició no es perdrà.