Espais interiors i exteriors envoltats de naturalesa

Descobreix un emplaçament diferent dels habituals, envoltat de serenitat i de calma.
Un lloc lluny d'interferències, exclusiu, que deixarà un record entranyable als participants.

La nostra finca, datada del segle XIII, pot ser el lloc ideal per a realitzar tot tipus d'esdeveniments:
una reunió de treball, un taller, un menjar, celebrar unes noces, un bateig, una comunió o un aniversari…
Així com altres activitats d'oci, en un entorn acollidor que podràs ambientar al teu gust.

Sa Tafona

Almàssera que conserva la pedra de moldre, el trull, envoltat dels graners amb volta de canó, l’esportinador, dues premses de barra, la pedra on carregar els esportins, la gran caldera, els dipòsits d'oli… Podreu sorprendre els convidats amb un aperitiu de benvinguda, en el moment de les postres, el cafè o una copa.

Sa Clastra

L'espai gira al voltant d'un pati central, eix sobre el qual es disposen les diverses dependències. Espai a recer del vent i del fred a l'hivern que permet el muntatge de taules, la recepció dels convidats o zona de festa. Destaca la vista de la torre de defensa del segle XVI amb les seves espitlleres i l'antic

Sa Capella

Dedicada inicialment a Sant Agustí i ara a Sant Alfons María de Ligorio, en 1754 va servir de lloc de culte als habitants de La Vall Verd. Un espai íntim, consagrat, on podreu celebrar la vostra cerimònia religiosa, fer unes lectures o disposar d'un espai en el qual gaudir d'una audició musical.
La seva capacitat és de cinquanta persones aproximadament.

Ses Cases

A Son Vic Vell t'oferim espais interiors i exteriors que permeten personalitzar cada esdeveniment. Al costat del portal forà, es troba Sa Capelleta, l'estada més antiga de Son Vic Vell, datada en el segle XIII. En els exteriors, es localitza l'aparcament amb espai per a vint cotxes.

Sa Carrera

A peu de Ses Cases, Sa Carrera, amb vista panoràmiques a la Vall Verd, és el lloc ideal per a contemplar la impressionant torre de defensa datada en el segle XVI. Espai que permet el muntatge de llargues taules per al menjar, un aperitiu en la recepció, fer una cerimònia civil, zona de festa o zona infantil.

Estables

Estables rehabilitats respectant els detalls de l'ús pel qual van ser construïts, i que els donen una especial idiosincràsia. Espais interiors molt versàtils que es converteixen en una alternativa en cas que fes mal temps.

Sa Cuina dets Amos

Espai multifuncional que conserva tots els detalls i en el qual s'han introduït elements moderns necessaris per a fer-ho operatiu. Ideal per a petits grups en cas de mal temps o per a instal·lar el bufet.

Quartos dels missatges

Actualment s'han suprimit les fines parets divisòries, deixant un espai diàfan. Espai idoni per a desenvolupar reunions, tallers i jornades, i que també pot ser utilitzat per a grups reduïts com a alternativa en cas de mal temps.

Sa Garrovera

Sa Garrovera és un espai interior multifuncional de 100 m² que pot ser utilitzat tant per a un brunch en cas de mal temps, com per a una audició, conferències o espai de treball per a petits grups.

Era de batre

L'era de batre és un ampli espai natural de 800 m² idoni per a organitzar la cerimònia civil. Un lloc enigmàtic i tradicional en el qual també podràs realitzar un còctel de benvinguda.

Natura

La posessió de Son Vic Vell està situada entre valls i muntanyes d'altura mitjana: La Vall Verd, s’Estret de Sa Cova, és Puig donis Zero, és Puig donis Revell… A 1 km del bell És Capdellà i a pocs quilòmetres de la mar de Peguera. L'ampli espai natural amb antics camins permet alternatives de passejos contemplatius o esportius.

Tradició rural

La finca té espais que recullen elements de labors tradicionals com a l'estable vell, un espai enigmàtic on cada detall et transportarà segles enrere. Altres elements etnològics com el forn de llenya, l'era de batre, la casa del carboner, el forn de calç, l'aljub… tots ells ens mostren com vivien i treballaven antigament.

 

SON VIC VELL. FINCA VIVENCIAL

Ctra. Peguera-Es Capdellà km 4.400
07196 Calvià

info@sonvicvell.es
971 754 726 – 637 522 114