Ens caracteritzem per:

Buscar la satisfacció del client

Les cares de felicitat dels participants són la nostra font d'energia.

Treballar amb amor

Ens caracteritzem per un tracte humà cordial.

Ser pràctics

Ens apassiona la senzillesa i l'eficiència de les nostres propostes.

Perseguir l'excel·lència

Ens encanta aprendre. Volem millorar dia a dia.

La nostra petita història

L'any 1991 Aina Colom va decidir demanar una excedència en l'administració on treballava com a pedagoga i començar un projecte en solitari: neix Ciac, impartint formació en l'àmbit de recursos humans a les empreses.

L'any 1992, Ciac obre una nova línia de gestió de serveis públics i inicia un procés d'expansió.

Amb els anys hem anat creixent i evolucionant. Acompanyats sempre per grans professionals del món de l'educació, la cultura i la dinamització.

Amb l'esperit d'experimentar noves maneres d'emprendre, al setembre de l'any 2018, el projecte de Son Vic Vell va començar a forjar-se.

fincagral

Son Vic Vell ha significat una transformació profunda en la nostra metodologia de treball. Ha implicat un gran esforç i generat moments d'incertesa davant tants canvis.

Hem cuidat fins al mínim detall en cada espai, perquè qui entre en ell se senti transportat a l'antiga Mallorca rural i pugui absorbir l'energia que allí es genera, vivint així un moment de benestar.

Aquesta antiga possessió familiar del segle XIII, a la qual hem dedicat els esforços de trenta anys, ens inspira. Ens ha fet sentir joves i ens ha transmès una il·lusió regeneradora.

 

SON VIC VELL. FINCA VIVENCIAL

Ctra. Peguera-Es Capdellà km 4.400
07196 Calvià

info@sonvicvell.es
971 754 726 – 637 522 114